Προσωπικά Δεδομένα

Η επιχείρηση Born in Greece αναγνωρίζει πόσο σημαντική είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της Ιστοσελίδας της. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά πώς χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες κατά την επίσκεψής σας στην Ιστοσελίδα της.

Κατά την πρώτη επίσκεψη ή χρήση της Ιστοσελίδας της Επιχείρησης μας, ενδέχεται να τοποθετηθούν στον υπολογιστή του χρήστη ορισμένες πληροφορίες, ευρέως γνωστές ως 'cookies' (αρχεία αναγνώρισης). Τα 'cookies' αυτά θα αποστέλλονται αυτόματα από τον υπολογιστή του χρήστη στην Ιστοσελίδα της Επιχείρησης, κάθε φορά που ο χρήστης επιλέγει να ξαναεπισκεφθεί τη συγκεκριμένη Ιστοσελίδα. Τα 'cookies' παρέχουν πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο και το χρόνο που ένας χρήστης επισκέφθηκε τη συγκεκριμένη Ιστοσελίδα, ενώ συγχρόνως επιτρέπουν στην Επιχείρηση να ελέγχει πόσοι χρήστες συνολικά έχουν επισκεφτεί την Ιστοσελίδα της. Η τεχνολογία αυτή συλλέγει τις πληροφορίες αθροιστικά και δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες, οι οποίες να επιτρέπουν τον προσδιορισμό της ταυτότητας συγκεκριμένου πρόσωπου. Η Επιχείρηση ευελπιστεί, μέσω των πληροφοριών που συλλέγει με τη μέθοδο αυτή, να βελτιώσει την ποιότητα της Ιστοσελίδας της και των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Η Επιχείρηση ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν μας τα παράσχετε οικειοθελώς. Κατά την τοποθέτηση μίας παραγγελίας μέσω της Ιστοσελίδας μας είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση από πλευράς του χρήστη κάποιων προσωπικών του δεδομένων που θα επιτρέψουν εν συνεχεία στην Επιχείρηση μου να επεξεργαστεί την εν λόγω παραγγελία. Οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο, βάσει των επιταγών του Νόμου 2472/1997 περί "Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα", των αποφάσεων και κανονισμών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η Επιχείρηση υπεύθυνα δηλώνει ότι οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά για σκοπούς που συνδέονται άμεσα με την εξυπηρέτηση των παραγγελιών προϊόντων που πραγματοποιήθηκαν μέσω της Ιστοσελίδας μας, και δεν θα εκτείνεται πέραν του αναγκαίου για αυτό σκοπού. Η Επιχείρηση δηλώνει ότι δεν θα διαβιβάσει ή κοινοποιήσει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιτάσσεται από το Νόμο και/ή τις αρμόδιες Αρχές.

Ασφάλεια

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Σύνδεσμοι με άλλες Ιστοσελίδες

Η Επιχείρηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι σύνδεσμοι που περιέχονται στην Ιστοσελίδα της (links, hyperlinks, banners) να παραπέμπουν σε χρήσιμες ιστοσελίδες, σύμφωνες με τo υψηλό ποιοτικό επίπεδο και τις απαιτήσεις της Επιχείρησης. Δεδομένου, ωστόσο, ότι οι ιστοσελίδες μπορούν να τροποποιηθούν με μεγάλη ταχύτητα, η Επιχείρηση δεν εγγυάται το επίπεδο και την ποιότητα κάθε ιστοσελίδας στην οποία παραπέμπει μέσω συνδέσμων, ούτε αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που δεν ανήκουν στην ίδια και/ή για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζονται σε αυτές.

Ανήλικοι

Η Επιχείρηση δεν συλλέγει πληροφορίες που να αφορούν ειδικά ανήλικους.

Τροποποιήσεις

Οποιαδήποτε τροποποίηση στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας θα εμφανίζεται εγκαίρως σε αυτή την Ιστοσελίδα.

Δικαιώματα Υποκειμένων Προσωπικών Δεδομένων

Οι χρήστες της Ιστοσελίδας της Επιχείρησης διατηρούν το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, αντίρρησης και παροχής προσωρινής δικαστικής προστασίας αναφορικά με τα προσωπικά τους δεδομένα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 11 έως και 14 του Νόμου 2472/1997.

Αποδοχή όρων

Η χρήση του Ιστοτόπου της Επιχείρησης τεκμαίρεται την αποδοχή από μέρους σας και την παροχή συγκατάθεσης στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά τα ανωτέρω οριζόμενα. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με την Πολιτική Ιδιωτικότητας της Επιχείρησης, παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του Ιστοτόπου.

Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και στην περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε τα από το Νόμο προβλεπόμενα δικαιώματά σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Επιχείρησή μας στη Διεύθυνση: Έαρος 17, Τ.Κ. 15342, Αγία Παρασκευή. Τηλ. Επικοινωνίας: 211-2147311,  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

copyright © 2016 BIG FOODS
designed by web-idea.gr
 x 
Καλάθι - 0,00 €

  • Το καλάθι σας είναι άδειο.